Verzenden en retour

Laatst bijgewerkt op 5 december 2023.

Verzending van uw pakket

Let op! Fietsen zijn niet beschikbaar voor levering, maar kunnen worden opgehaald in onze winkel.

Na je bestelling en betaling ervan, maken we werk van je pakje. We houden je op de hoogte van verzending via e-mail. Verzending gebeurt altijd via Bpost en is enkel mogelijk binnen België.

Pakketten worden algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden.

Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Levering vaak de dag nadien of heel snel.

Verzendkosten

We hanteren een vast tarief voor het verzenden, nl. €10,- voor België. Vanaf een aankoopbedrag van €50 is verzending gratis. Kom je je pakje afhalen? Dan rekenen we uiteraard geen verzendingskosten.

Retourneren

Het kan gebeuren dat je producten of je bestelling wilt retour zenden. Dit omdat het product je niet bevalt of misschien een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren maar hieraan zijn strikte regels verbonden:

 • Enkel absoluut ongebruikte, ongeopende en onbeschadigde producten komen in aanmerking voor retour. Als de producten bij ons weer binnen komen worden deze gecontroleerd. Als er een vermoeden bestaat dat het product gebruikt of geopend werd, behouden we ons het recht voor om een geretourneerd product te weigeren. In dat geval wordt het aankoopbedrag niet terugbetaald.

 • Productverpakking dient compleet, origineel en onbeschadigd te zijn. (Plak of schrijf niets op de verpakking, dit geldt als schade.) 

 • De retourzending moet binnen 14 kalenderdagen na de aankoopdatum voor retour aangeboden worden bij Fietsen Cycloon. Bij overschrijding van deze termijn wordt de retourzending geweigerd. 
 • Zorg dat de producten bij retour in dezelfde verpakking of met zorg verpakt zijn voor terugzending. 
 • De retourkosten zijn volledig ten laste van de klant.
 • Zodra het product in ongeschonden staat is ontvangen bij Fietsen Cycloon en gecontroleerd, zullen we het aankoopbedrag van de producten zoals vermeld binnen 14 dagen  terugstorten. Verzendkosten worden niet terugbetaald.
 • De retour moet op voorhand volgens de procedure aangekondigd worden. 

Stappen voor Retour

 1. Meld uw retour door een mail te sturen naar info@fietsencycloon.be
 2. U krijgt een bevestigingsmail met verdere informatie over terugzending
 3. Als de producten bij ons zijn toegekomen doen wij de controle. Daarna krijgt u zo snel mogelijk te horen of uw retour aan alle voorwaarden voldoet. 
 4. Als uw producten aan alle voorwaarden voldoet zal het aankoopbedrag terugbetaald worden. 

U kan ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om ons de retour kenbaar te maken. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Scroll naar boven